Pumpkin_baner_3

UsneOne se smeju, ljube, puće, koketiraju... Bog zavođenja, Kupidon, njihovom je luku podario svoje ime, a njihova jedrost i punoća simbol su zavodljivosti. Umeće korekcije usana je više od obične primene filera: to je oblikovanje vašeg seksepila. Pogledajte šta fileri u iskusnoj ruci dr Željke Cabunac mogu da učine za vaše usne. Šta sve treba da kažete doktoru kada hoćete da vam poveća usne? 
I šta sve on treba da kaže vama? 
Koliko mogućnosti povećanja zavise od prirodnog oblika vaših usana?
Pročitajte savete iz bogatog iskustva dr Željke Cabunac.Povećanje usana može da dovede do velikih problema ako se radi trajnim filerima.
Pogledajte veoma korisne savete i upozorenja dr Vladislava Ribnikara o tome zašto ne treba da koristite trajne filere.
I pta da radite ako imate neprijatne posledice poput granuloma na usnama.Žene koje povećavaju usne često su zabrinute da će im one biti prevelike, odnosno da će rezultat povećanja biti tzv. „pačje usne“.  Kako da ovo izbegnete?

Dva su glavna razloga za neprirodan izgled prilikom povećanja usana. Prvo, to može biti tehnički problem sa procedurom povećanja. Na primer, previše hijalurona u predelu ispod nosa na mestu gde se spajaju rumeni deo usana i koža lica, neujednačenost u količini ubrizganog materijala sa obe strane, ili generalno previše punjenja koji je greškom ubrizgan. Ovi problemi se dešavaju zbog neiskustva u ubrizgavanju injekcija sa filerima. Pacijent može da izbegne ove probleme ako se obrati iskusnom i stručnom lekaru.

Još članaka...

Strana 1 od 3

Početak
Prethodna
1
Web_sider_banner-3

NOVA ESTETIKA

NASLOVNAe32mala

  NOVA ESTETIKA
      na kioscima 

Prijavite se za newsletter

Estetika 30


estetska30

Estetika 29


EHK29_Naslovna_WEB

Estetika 28


EHK28_Naslovna_WEB

Estetika 27


001_Naslovna_EHK27